Location
About me
Nickname: Déj? vu
Looking for: chat, friendship
Zodiac: Virgo
Birthday: August 26
Music: Muzika priklauso nuo nuotaikos ir vidinės būsenos... Tai gali būti ir Nirvana... Ir Vivaldis...
Books and movies: Knygos ir filmai, tai būdas kažką atrasti naujo ir nepažinto... Ar kartais pabėgti nuo realybės į vietas, kur niekada nebuvau ir gal nebūsiu... Jei didžiausią įspūdį palikusi knyga, tai būtų Džono Irvingo-Sidro namų taisyklės. Filmas, tai Žalioji mylia - pagal Stiveno Kingo to paties pavadinimo romaną.
Sports: Nesu sporto aistruolė, bet jei lengvas pasivaikščiojimas yra sportas...
Hobbies and interests: Nedarau nieko ekstremalaus ir reikalaujančio daug adrenalino... Tai yra paprasti pomėgiai, kuriais girtis būtų banalu, lėkšta ir neįdomu... Bet pomėgis kulinarijai, daugeliui manau nesvetimas.
Character: Kokia aš esu iš tikrųjų, žino nedaugelis... Gal geriau mane apibūdintų viena citata... Mano gyvenimas yra degantis gyvenimas, kiek aš nedegu, tiek negyvenu... Vytautas Mačernis... Arba šios kelios eilutės... . Kiekviena diena man yra nauja diena, naujas pasaulis, naujas džiaugsmas... Kiekviena naktis man yra nauja naktis, nauja bedugnė, naujas ilgesys... Nyka Niliūnas...
I'm looking for: Kur nors manęs nėra, kur nors turėčiau būti, kažkas manęs neras rugsėjy ar rugpjūty... Trumpėjančioj dienoj, ilgėjančioj nakty... Nutolstančioj dainoj, galbūt visai arti... (Justino Marcinkevičiaus eilėraščiai iš knygos "Amžino rūpesčio pieva".)
Profile stats
Popularity:
Responsiveness: answered to almost nobody
Last login: month ago

To view full profile login or register