Location
About me
Nickname: Libertas
Looking for: chat
Zodiac: Aries
Birthday: April 1
Music: Jos turi būti daug, bet ne bet kokios ir ne bet kur. Labiausiai džiugina džiazas ar modernioji klasika. Retkarčiais — lietuviškas rokas. Jokios muzikos mašinoje ar gamtoje! Jei manote, kad džiazas tikrai nepatinka, pabandykite paklausyti Svensson "Seven Days of Falling" ar Loussier "Satie", galbūt Tord Gustavsen, arba Sasnausko ir Klovos "Laumių sakmių". Niekas nepatraukė? Tuomet bandom pasiklausyti John Cage 4'33" kūrinio.
Books and movies: Dažniau pažintinė, mokslinė, psichologinė, nei grožinė — šitų sočiai prisiskaičiau seniai.
Sports: Tai malonumas, ne tikslas. Dviratis ir plaukimas — mažiau prakaituojama. Mėgstu ilgas distancijas! Galimas žygis 100 km per dieną. Galimos maudynės ledinėje Baltijoje.
Hobbies and interests: Netikėtumams, iššūkiams ir aštriems pojūčiams pirmenybė. Meninė fotografija, labiausiai traukia neįprastos ar apleistos vietos.
Character: INTP/ENTP.
I'm looking for: Lengvai patrauktų kultūriniai renginiai, aktyvus laisvalaikis, išvykos, kelionės... Pažinti nepažintą, o kartais tiesiog ramiai pabendrauti. Visiškai nemėgstu leisti laiką mieste, verčiau ilgas pasivaikščiojimas gamtoje. Kelionės sudomintų tik į neurbanizuotas vietoves. ----- Norėtumėte savo meniškų nuotraukų? Galime pabandyti... Jūs neturite būti ypatinga, užtenka noro ir šiek tiek drąsos. Tikėtina gamtoje, labiausiai tinka pajūris, aplinka ne mažiau svarbi. Studijoje - ne, interjere įmanoma, pageidaujama natūrali šviesa tad ne visi tinka, man įdomiau senos apleistos vietos. Įdomiau lengvai erotinis žanras, bet nebūtinai. Dėl sąlygų sutarsime, pasirašome sutartį apie nenaudojimą arba naudojimo galimybes.

To view full profile login or register