Location
About me
Nickname: Senelis
Looking for: new acquaintances
Zodiac: Aquarius
Birthday: February 12
Music: Skudučiai, skrabalai, kanklės, birbynė, bokalų skambesys, dūžtančių stiklų garsai, spec tarnybų sirenų sutartinės.
Books and movies: Revoliucijos pagimdyta, Septyniolika balandžio akimirkų, Šarvuotis Potiomkinas, Žmogus su šautuvu, Nu pogody, Katino Leopoldo nuotykiai, kapitono Vrungelio nuotykiai, Bremeno muzikantai. V. Leninas, Ką daryti (savaitė prieš pensiją), K. Marksas, Kapitalas (gavus "solidžią" pensiją). Užvakar perskaičiau Saulutę. Nuostabi knyga: didelės raidės ir grąžūs paveiksliukai. Pradėjau skaityti Gimtąjį žodį. Raidės mažesnės. Vakar nusipirkau aritmetikos vadovėlį. Pradedu mokintis skaičiuoti. Jau žinau, kad du kart du yra tiek, kiek reikia. Išmokau pagaliau visą daugybos lentelę ir net kiek daugiau.
Sports: Šuoliukai į šonus, bėgimas vietoj, nervų tampymas, estafetė 4 x 125 = 500 (0, 5 l.), kartais jau įveikiama 3 X 250.
Hobbies and interests: Greičio viršijimas, pėsčiųjų gąsdinimas, butelių ir bokalų tuštinimas, o taip pat klasikiniai automobiliai.
Character: Ypatingai bjaurus.
I'm looking for: Jau išmokusiais skaityti tarp eilučių, tais, kuriems neišoperuotas jumoro jausmas bei teisingai suprantančiais ir interpretuojančiais tai, kas parašyta. Anketa skirta tik sugebantiems logiškai mastyti labai stiprių nervų asmenims, turintiems atitinkamą pažymą, ir ją rekomenduojama apžiūrėti tik vieną kartą. Pakartotinės anketos apžiūros gali būti apmokestintos be papildomo įspėjimo. Apmokėjimo formą privalo pasirinkti apžiūrėjęs (jusi). Bandau daryt "baisų" eksperimenntą su savim. Po ilgo tabako gaminių vartojimo periodo bandau įtikint save, kad nepirkdamas akcizinių prekių, nepadarysiu ženklios žalos biudžetui. Tikiuosi, kad tai neatsilieps neigiamai mano sveikatai ir nuotaikai. Jei ką domis eksperimeto rezultatai, parašykit, pasidalinsiu patirtim. Eksperimentas kaip ir nepavyko, tačiau susirgus Covid`u kažkaip savaime šis užsiėmimas atkrito. Beje išmanau teisnius klausimus. Jei reikia konsultacijų, kreipkitės.
Profile stats
Popularity: huge among similar members
Responsiveness: answered to all
Last login: prieš 8 val.

To view full profile login or register