Location
About me
Looking for: friendship, long term relationship
Zodiac: Aquarius
Birthday: January 25
Music: Ivairi
Books and movies: Paskutiniu laiku : psihologija, joga, sveikata, menas
Sports: Svarbiausia - judesys
Hobbies and interests: Mezgimas siuvimas, apzeldinimas, noreciau ismokt zvejot. Ir daug daug ivairiu pomėgių, kad tik užtektų viskam energijos ir laiko
Character: As zemaite! Gal tuom viskas ir pasakyta! ? Na jo galiu but piktumas ar nesikalbejimas, jei koks briedis daves iki to? Siaip esu, noriu but gera, meili, svelni, zodziu - Angelas ? Deja zemaitiskas uzsispyrimas neduoda ramiai gyvent ?? Dabar va noriu sutikti bendraminti ir igyvendinti sena svajonę, grysti i LT ir atstatyti seneliu sodyb.. Kas su manim ????
I'm looking for: Su idomiu, siekianciu naujoviu, ziniu zmogumi. kuriam lojalumas ir pagarba zmogui pirmoje eileje! Kuris moka uzjaust, suprast ir įvertinti mano troskimus, zinoma ir savo! Nemėgstu kritikos ir negatyvaus požiūrio i mano asmenybe! Kritika ir patarimas du skirtingi dalykai o rezultatai labai skirtingi. Geriau išmokime - suprasti Ir patarti o ne zysti ir kritikuoti. Mes visi subrendę zmones ir turim savo nusistovejusius charakterio bruožus, noretusi pakantumo sau ir zinoma as pati mokinuosi sito meno pritaikyti kitiems žmonėms! Noriu sypsotis ir noriu matyt kitus besisypsancius. Norėtųsi kad vyras budamas su manimi galetu pasidziaugti savuoju as! Kuris sugebetu ir noretu paimt mano ranka ir vesti mane paskui save su pasitikejimu ir pagarba sau, man ir musų svajonem... Kuris tiesiog bus laimingas savyje ir nores pasidalint sia laime su manimi. Kuris nereikalaus o tiesiog su meile ir pagarba gyvens mūsų issvajota gyvenimą? Kodel gi nepasvajot kartu ir nesusikurt senatves - ramybeje ir darnoje?
Profile stats
Popularity: medium among similar members
Responsiveness: answered to majority
Last login: month ago

To view full profile login or register