VIP Gold
Location
About me
Looking for: long term relationship
Zodiac: Capricorn
Birthday: January 12
Hobbies and interests: Paprasčiausiai egzistuoja vyrai-žodžiai ir vyrai-poelgiai. Pirmieji labai daug šneka, sudarinėja grafikus, aptarinėja, tikslina, tariasi su mama, draugais ir astrologais, susitikrina su įvairiausiomis prognozėmis ir valiutų kursais. Antrieji paprasčiausiai priima sprendimą: gyventi čia ir dabar, daryti iš karto, nedelsiant, o mylėti - štai šitą moterį. Kad ir kas beatsitiktų, jis žino, kad susidoros. Tokią jau jis gavo dovaną iš gamtos - būti stipriam ir susidoroti su visokiomis situacijomis.
Character: Kai paprašo: "Papasakok apie save", visada galvoju: pasakysiu tiesą - iš karto pabėgs, o meluoti juk nepadoru. Todėl ir atsakau: " Paslaptinga aš " O jei visiškai rimtai turiu klausimą. Nu kodėl aš, būdama tokia faina ir graži, vis dar esu čia? Tas mano vienintelis, kur tu? susimildamas, pasiimk mane NAMO!
I'm looking for: Su ištikimu, sąžiningu, adekvačiu, stabiliu emociškai, vertinančiu šeima. Kurio jausmai nesikeičia kas porą savaičių. Kur nėra santykiuose nekalbadienių, kuris suvokia visko bus kuriant šeima, bet iškilus sunkumui spręs, vertins, kur viskas baigsis bučiniu, o ne savaitiniais begimais iš namų. Kuris gali priimti antrą pusę su visais minusais ir pliusai, nenorėdamas keisti, o ne tai kas tik tenkina. Priimti vienas kitą, be jausmo kad siutina, o suvokti tokie jau esame, ir galime vienas kitą mylėti su viskuo. Vyro, o ne berniuko. (Galvos neskauda). Taip, aš santuokos noriu. Sugyventines statusas ne man. Kuris supranta kas yra santykiai ir jų kūrimas. Tik rimti ilgalaikiai santykiai. Jokių trumpalaikių. Lietuvoje nebūnu, nesilankau. Jokių santykių per atstumą. Vyro tik Norvegijoje. Turintys alergija vaikams, anketos be foto, turintys žalingų įpročių, vedę, teisti apeikite. Traumuoti vyrai, vyrai katik po skyrybų... jums čia, ne reabilitacijos centras. Vyro pasiruošusio ir norinčio kurti šeimą. Vyrai manantys, kad gėlės kartą į metus ir tai tik per gimtadienį, mums nepakeliui. Tiesa papu neturiu, turiu skolų... tai gyvenimo pamokos, gyvenau, tikejau, pasitikėjau ir rezultatas to. Užtai turiu mylincia širdį, šeimos vertybes, tvirto vyro, kuris sugebėtų taip apkabinti, kad visi sudužę gabaliukai suliptu i vieną. Mylėti ir būti mylimai tai didžiausia laimė gyvenime. Meilės kuri tęsis iki senatvės. Keturi vaikučiai 18 metu, 7 metų, 6 metų, 3 metų. Du gyvena su manimi 7 m. ir 6 m. 18 jau savarankiškai, 3 m gyvena su tėčiu. Vaiku daugiau taškas. Dar priminimui, vaikų turiu, tai dar vieno" vaiko"kurį užaugino uošvienė, nereikia man. Partnerio lygevercio, taip galiu gaminti, tvarkyti, prižiūrėti namus, padaryti kavą, sugebu ir patinka, bet"brangusis "turi sugebėti ir tu pats, kad nenumirtum iš bado, ar troškulio, kol aš savo veikloje. Ne žemesnio 180 cm. Šviesių akių. Vyro su kuriuo galėčiau mėgautis gyvenimu, o ne vaidinti jam" mamyte". Noriu sukurti mane ir antra pusę tenkinančius santykius. Save ir vaikus iš laikau pati pilnai, todėl, nereikia dejuoti, nežinant situacijos. Augintinių ne, sūnus turi alergija. Ačiū už dėmesį. P. S mielieji vyrai, nepergyvenkite dėl manęs, kad liksiu viena ... esu patenkinta savo gyvenimu, geriau vienai, negu su kokiu" daužtu" būkite ramūs .
Profile stats
Popularity: huge among similar members
Responsiveness: answered to minority
Last login: online
Last action: 13 min ago
Gifts

To view full profile login or register