Location
About me
Nickname: Malonus
Looking for: friendship, short term dates, long term relationship
Zodiac: Scorpio
Birthday: November 15
Sports: Meilė yra dovana, kurios negalima duoti. Ji laukia, kad būtų priimta. Gyvenime nebūna jokių garantijų; nei dėl sutuoktinio ar merginos, nei dėl darbo ar būsto; netgi tikimybė, kad tu išgyvensi iki rytojaus, negarantuota. Tu gali liautis mylėti žmogų labiau, negu jis tave, arba duoti kam nors daugiau, negu tas žmogus duoda tau. Santykių procese tu gali giliai sužeisti savo širdį. Tačiau... teigiami dalykai nusveria neigiamus. Nebijok būti ta, kuri myli stipriau. Nepatikėk nė sekundėlę, kad jei tu myli stipriai, aistringai ir atiduodi mylimam žmogui visą širdį, tampi silpna. Netikėk, kad tu turi sekti, ar gauni iš partnerio tiek, kiek esi verta, ir kad būtum naivuolė, jei duotum partneriui daugiau, negu jis tau. Tu verta didžiulės meilės. Tu jos nusipelnei. Bet nesitikėk, kad ji kaip niekur nieko nukris tau tiesiog po kojomis. 1000 kartų labiau tikėtina, kad tu sulauksi meilės, jeigu pati nori ją duoti.
Hobbies and interests: Kelionės po Lietuvą ir pasaulį, pasivaikščiojimai gamtoje, maudynės šiltose jūrose, seksas
Character: Subalansuotas, vis dar bandau suprasti moteris, nors žinau, kad moterį reikia tiesiog mylėti, maloniai bendraujantis, gerbiantis moteris
I'm looking for: Ar Jūs esate ta moteris, kuri ieško didelės ir gražios meilės arba bent jau norite normalaus, paprasto, šilto, bet protingo bendravimo? Jei esate vieniša arba ištekėjusi, bet Jūsų vyras ar draugas nebeskiria Jums dėmesio arba mėnesiais būna užsienyje, arba daug geria, ir dėl to Jūsų emociniai ir kiti poreikiai lieka nepatenkinti, parašykite man. O gal svajojate turėti vaikų? Pabendrausime, susipažinsime. Gal kils noras susitikti gyvai ir pasikalbėti, aptarti savo lūkesčius ir norus? Abiems maloniam laisvalaikiui kartu (Lietuvoje arba retkarčiais galbūt ir užsienyje) ieškau simpatiškos (skonio dalykas) moters. Jūsų drovumas ar nepasitikėjimas savimi dėl ankstesnių gyvenimo patirčių - ne kliūtis mūsų pažinčiai. Moterų, kurios su vedusiais vyrais nenori turėtų jokių reikalų, prašau man nerašyti ir toliau neskaityti. Nesu kategoriškas, bet privengiu stiprių kvepalų mėgėjų ir tų, kurios turi kategoriškus atsakymus į visus klausimus... Nesižaviu rūkančiais, pernelyg impulsyviais, isteriškais žmonėmis. Intelektualioms sapioseksualėms taip pat nepalaikysiu kompanijos. Kas galbūt kai kurioms moterims pasirodys keista, bet tatuiruotės nėra būtinos norint atkreipti mano dėmesį. Man patinka natūralumas. Mielai leidžiu laiką klausydamasis muzikos ar skaitydamas knygas. Esu vedęs, bet nesu sportininkas kolekcionierius, kaip kai kurios moterys mano ir vien dėl to nedrįsta man parašyti. Neturiu tikslo susirasti sau 10 ar 100 moterų, o ieškau moters, su kuria galėtume kurti abiems malonius ilgalaikius santykius, pagrįstus aistra, pagarba ir pasitikėjimu. Pirmenybę teikiu realiems susitikimams, o ne mėnesių mėnesiais trunkantiems susirašinėjimams apie nieką. Sulaukiau komentarų, kad tiek aukštai užkėliau savo reikalavimų kartelę, kad jokia normali moteris jos nepasieks. Ar Jūs irgi taip manote? Parašykite. Tikiu, kad moterį sendina ne laikas pats savaime, bet metai be meilės, mėnesiai be sekso, savaitės be flirto ir dienos be šypsenos. Linkiu Jums malonios dienos ir laukiu Jūsų žinutės. Iki!
Profile stats
Popularity: huge among similar members
Responsiveness: answered to all
Last login: online
Last action: 1 h ago

To view full profile login or register