Location
About me
Nickname: Gomantas
Looking for: chat, friendship, long term relationship
Zodiac: Pisces
Birthday: February 27
Music: Jazz, Folk, LRT Klasika, su malonumu klausau seną, laiko patikrintą ir į vinilus "įrėžtą" rock'ą. Led Zeppelin, Jethro Tull, Pink Floyd, AC/DC, Foreigner, ZZ Top, BTO, YES, Dire Straits... (pergamento neužteks)
Books and movies: M. Bulgakovo kūrinių ekranizacijos, sovietmečio Lietuvos kino studijos filmai, Czeslaw'o Milosz'o kūryba, Justinas Marcinkevičius, Henrikas Radauskas, Paulius Širvys, Salomėja Nėris., nors ar verta juos visus vardinti, kuriuos mėgstu ir skaitau, dauguma jų turi ką pasakyt savo eilėse, o man malonu skaityt.
Sports: Kasdienybėje yra ir įdomesnių, bei naudingesnių užsiėmimų, nei sportas: dirbti savam staklyne su "geležimis", triūsti sodyboje, stebėt kaip auga pasodinta graikiškų riešutų giraitė., tai, manau, daugiau dvasinio peno, nei kažkokioje priprakaituotoje sporto salėje "sportuoti".? Po kurio laiko tikrai bus kuo pasidžiaugti, nei trynus treniruoklius sporto klube.
Hobbies and interests: Italų automobiliai: klasikiniai, praėjusio tūkstantmečio Alfa Romeo ir Maserati, kuriuos tyliai įsigyju, šunys bulterjerai, kultūriniai renginiai, žygiai pėščiomis, dviračiu, spontaniškos kelionės po Lietuvą, darbas sodyboje, gamtinė žemdirbystė, galų gale nieko neveikimas ir atsidavimas pirties malonumams bet kada to panorėjus, gulėti laukinėje žydinčioje pievoje ir žiūrėt į praplaukiančius debesis, besimėgaujant įvairiausių vabzdžių dūzgimu, o naktį klausyti tylos, žvelgiant į žvaigždes... kaime jos kur kas ryškesnės ir geriau įžiūrimos. Daug sveikų ir nepakartojamų keistybių manyje, kurios aplinkiniams netrukdo. Uždraust gražiai gyventi man, bejėgis yra bet kas. Kas ima - pripildo delnus, o kas duoda - pripildo širdis. (Lao Dze)
Character: Vyras neprivalo būti gražiu, jis, pirmiausiai, turi būti VYRU, o charakteris., kaip ir įvykusio vyro. Qualis vir, talis oratio. (koks vyras, tokia ir kalba) lot.
I'm looking for: Vyras turi būti matomas savo darbuose ir visada kvepėti ateitimi, o pati nuostabiausia moteris pirmiausiai laisva ir kiekvieną dieną pasitinkanti degančiomis akimis, esti jaunatviška, neprimityvi, mato save veidrodyje ir... retsykiais ant svarstyklių, be abejo ji raštinga. Mielai susipažinčiau su laisva moterimi, kuri sugeba gyventi viena, bet su manimi jai būtų paprasčiau ir, suprantama, lengviau. lšliksiu sąžiningas, kodėl vis dar gyvenu vienas, nes - su daugeliu neleidžia būti protas, o su retom - širdis. Reiškia, kokia ji bus NEPAKARTOJAMA man, jei jos trokš protas ir be jos negalės širdis. Beje, gyvenu Isos slėnyje. Vyras nebūtinai turi būti turtingu, jis negali būti... pigiu. P. S. O dabar svarbiausia: jei moteris patikėjo "mokslu" ir pasistengė pasiskiepyti - ji man NEPERSPEKTYVI.
Profile stats
Popularity: huge among similar members
Responsiveness: answered to all
Last login: prieš 12 val.

To view full profile login or register